Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fredag

Här sitter jag en lördagsmorgon 07:35 och dricker mitt kaffe och äter ogod frukost. Ja, idag blev det ingen god frukost, men man måste ha sånna morgnar med. Det spelar egentligen ingen roll för solen skiner och snart ska jag dansa med mina favoriter.

Igår hade jag verkligen en bra och mysig dag. Började redan från start med en god frukost (så viktigt), sedan bar det av till ett jätteroligt möte som jag hoppas slår igenom. Efter mötet mötte jag upp min kära Evelyn för en träningsdate på Sats Stureplan. Allt för länge sedan Evelyn och jag sågs därför var det extra kul att ses igår. Efter vårt hårda armpass (ja, Evelyn kan sinna grejer) tog vi en lunch på K25. Jag gillar stället mycket, och jag var faktiskt där i tisdags med, men då blev det en hamburgare på Vigårda (rekommenderas).

Lite senare mötte jag upp en favorit. Vi tittade på salsa och tango i Västermalmsgallerian och sedan handlade vi mat och lagade det hos mig. Det blev en laxpasta som blev supergod 🙂
Under middagen blev det lite tittande på Let's Dance, men efter ett tag satte vi på The Wolf of Wall Street. Tyvärr såg vi inte hela, somnade någonstans, men av det jag såg tyckte jag den var bra. Lite vidrig kanske...eller vad tycker ni?

laxpastafridaydinner

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer