Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fitnessgalan, inte mycket naturligt...

I tre dagar har jag hängt på Fitnessgalan. Det har varit en mängd intryck som nu börjar falla på sin plats. Det jag skulle kunna sammanfatta mässan med är "onaturligt".

En mängd kosttillskott med starka färger som smakar sött, en mängd tillskott jag inte ens förstår varför de brukar, och det är inte bara tillskotten som känns onaturliga utan även många människor på mässan med. Jag säger inte att det är rätt eller fel, men det är väldigt fascinerande att se det här på så nära håll.

Under mässans gång blev jag erbjuden att testa på BCAA från flera olika montrar. BCAA i alla dess färger, färger som är starkare i färgen än vanlig saft. Tjejerna i montrarna säger att BCAA är jättebra och så smakar det gott, och det är inget socker i fast det smakar sött. Då undrar jag hur många på mässan som köper de argumenten? Tjejerna i montrarna säger inte vad BCAA är eller varför man bör bruka det. Om de uttalade sig något om BCAA var det att man helst ska dricka det innan, under och efter träningen. Musklerna får ju inte brytas ner...eller? 

Under mässans gång har jag även funderat på hur många av utställarna och besökarna som verkligen har kunskap inom nutrition och träning. Intresset inom träningen är stor, men kunskapen? Nja, jag vet faktiskt inte. Det var inte många utställare som imponerade på mig inom kunskap då de la mer fokus på hur de såg ut.

Sammanfattningsvis tycker jag att mässan har varit rolig, annars skulle jag inte vara där i tre hela dagar. Däremot har jag inte bara gått omkring på mässan utan jag har lyssnat på föreläsningar, gått på preparandkurs för Kostrådgivning, dansat SH'BAM och StreetJazz, hängt och pratat vid SAFEs monter och pratat med vänner och bekanta.

Jag kommer definitivt besöka Fitnessgalan fler gånger. Det är mycket av mässan som intresserar mig så som, människorna och dess beteende, vad som erbjuds och vad som är populärt inom kosttillskott, bra och intressanta föreläsningar etc.

fitnessgalan_shbamGlada tjejer efter en svettig och grym Sh'Bam-klass.

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer