Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ett bland mina mål under 2015

Tänkt lite inför kommande år vad jag har för mål, löften och förväntningar. Det jag kommit fram till är att karriären är nog det jag kommer fokusera mest på och det är där jag vill utvecklas.

För att kunna utvecklas måste jag sluta bry mig vad folk tycker. Helt ärligt, de som kör på det de tror på och inte bryr sig om vad andra säger och tycker, de lyckas. Det är bara att inse att det alltid kommer finnas människor i din omgivning med åsikter om vad du gör. Så varför bry sig och vara alla till lags?

quote

Om vi säger såhär, alla känner vi någon kändis eller en framgångsrik person. Hur många säger att den personen är så fantastisk? Inte många tror jag.
Jag tror det kan låta ungefär såhär " X är jätteduktig, MEN X är ju lite konstig/udda/märklig" Folk som går sin egen väg är inte som alla andra. De sticker ut. OCH det kan stickas i andras ögon. Just för att personen vågar köra sitt race, och antagligen inte bryr sig ett dugg om vad folk i sin omgivning tycker.

Om jag hade varit alla till lags hade jag inte varit där jag är idag. Jag hade känt mig vilsen och inte alls lycklig. Vad hade jag gjort? Jobbat på ett kontor 9-17, skvallrat om andra, festat på min lediga tid och legat bakis på söndagar. Nu överdriver jag, men lite så skulle det vara eftersom att då skulle jag inte sticka ut. Då skulle jag inte vara ett hot, och alla skulle gilla mig för att jag skulle vara som dem.

Jag hoppas du förstår min poäng, och jag hoppas att du som har en dröm förverkligar den.
Vad väntar du på? Börja idag.

JUST DO IT!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer