Shopping Cart

Ett annorlunda PT-pass

Idag var det ingen vanlig dag utan idag var det en PT-dag. Hade min första kunde vid 8, och vid lunch blev det en duo-timme med två coacher, Andi och jag. Som ni ser ovan var det Kevin och Samir som ville köra ett bröst/axelpass med mycket pump. Ja, så det fick dem minsann. Det blev ett kort och effektivt pass och killarna verkade mycket nöjda efter passet då de fick det som de önskade.

För min egen del väntar jag med träningen till senare ikväll. Vet dock inte vad jag ska köra ännu, men kan tänka mig att köra rygg. Måste fixa till de där chinsen  😉

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer