Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En vecka fylld med träning

Trots att veckan varit som den varit är jag ändå nöjd med den. Jag hade en jättebra kväll igår ute på Värmdö, och det börjar kännas lite trist att jag inte ska ha några klasser där under nästa schemaperiod, men, men. Kommer nog vicka där ibland.

I veckan körde även världens bästa gäng ett crosstraining-pass. Ni har redan sett bilden på Instagram och facebook. Jisses, vad kul vi hade. Vi körde på och peppade varandra som bara den under 55 minuter. Längtar redan till nästa gång vi kan göra det!

crosstraining

Idag fick fredagen börja tidigt. Klockan 08 var det dags att köra igång PT-timme, vilket var länge sen nu. Tror det var ca 2-3 veckor sedan vi sågs och körde. Morgonen erbjöd fredagsfys som ni ser på bilden nedan. Därefter tränade vi på turkish get up med kettlebells. Sjukt tungt, men kul!

fredagsfysOm ca tre timmar är det dags att röra på sig igen och köra SH'BAMSjöstaden. Det har blivit en del träning i veckan, och hoppas på att helgen kan erbjuda det med. Ser ut som jag inte får plats på Bootylicious-utbildningen imorgon och då tänker jag dränka mina sorger i svett genom att träna hårt.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer