Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En vacker kväll

Igår var det en ganska regnig dag, men vid 19-tiden klarnade det upp. Jag kände att en promenad var precis det jag behövde efter en dag hemma.

Jag älskar naturen. Den är så vacker -solen, vattnet, skogen och bara stämningen. Jag blir alltid lite tagen av den. Jag blir även lugn av att bara gå och ta in av allt som finns omkring mig. Känslan är svår att få med på bild, men det var en fin och vacker kväll igår.

Jag är tacksam över att jag fått resa så pass mycket i mitt liv och fått se många olika platser och kulturer. Det jag kommit fram till är att de minst påkostade sakerna som jag fått göra har betytt mest. Kommer ihåg en sommar då vi var i Alicante. Mamma och pappa väckte mig och min syster tidigt på morgonen innan solen hade gått upp. Vi alla skulle se den gå upp tillsammans. Vi gick på de tomma gatorna i staden och satte oss på en vit trappa där vi hade utsikt över stranden, vattnet och horisonten. Där satt vi helt tysta och såg solen gå upp över staden. En magisk stund som vi hade tillsammans. Den stunden slår Disney Land, Universal Studios, rida på kamel i öknen, Hollywood Hills, pyramiderna i Kairo, Zeus tempel m.m.

På senaste tiden har jag inte rest lika mycket som jag tidigare gjort. Ett resemål jag drömt om sedan flera år tillbaka är Sydamerika. Naturen där verkar så mäktig. Vore helt fantastisk att få uppleva det någon gång.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer