Shopping Cart

En trött historia

IMG_7698Jag var så trött igår efter min klass att jag inte orkade göra någonting alls. Det enda jag orkade med var att ta en selfie och äta kyckling. Tur att filter finns för röd var bara förnamnet på hur jag såg ut i ansiktet, haha. När jag sedan kom hem blev det soffhäng hela kvällen tills jag blev för trött för det med. Det finns sådana dagar med.

Idag är jag ganska pigg, måste bara få i mig en kopp kaffe till så är jag redo. Ikväll blir det crosstraining med Sofie, wohoo! Eller wohoo och wohoo, det kommer bli fruktansvärt jobbigt 😉 Tur att jag efter passet ska träffa lite tjejkompisar som kommer ge mig ny energi.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer