Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En torsdagsresumé

Sådär då, då var jag äntligen hemma från denna smockfulla och härliga torsdag! Jisses, jag låter alltid så positiv, men nu hurrni, morgonen började inte på bästa sätt faktiskt. Frukosten som är min viktigaste tid på dagen blev pannkaka...eller rättare sagt, bränd pannkaka. Inte kul!

bild (1)

Efter misslyckade pannkakor kunde dagen bara bli bättre, och det blev den också. Efter lunch mötte jag upp en kollega för gymträning. Det var jättekul och kan tänka mig att lite träningsvärk lär smyga fram under natten.

bild 4
Efter träningen var det bara raka vägen hem för att fräscha till mig inför eftermiddagen/kvällens Dustin-event på Summit. En gång per år har Dustin ett event för kvinnor, Women in business. Ett mycket bra och intressant event.

Eftermiddagen började med mingel som sedan gick över till bra föreläsningar kring ledarskap, karriär och globala IT-trender som avrundades sedan med middag och mingel. Sara och jag stannade inte kvar på Summit så länge utan avslutade vår kväll på Escalier. Det är ju trots allt torsdag.bild (3)

bild 3
Amelia Adamo pratade om karriär, ledarskap och kreativitet.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer