Shopping Cart

En tisdag med energi

IMG_4967.JPG

God kväll! Haft en fullspäckad dag med härliga människor omkring mig som givit mig en massa ny energi. Känns underbart att gå och lägga sig snart med ett mer lugn inom mig.

Kvällen avslutades med mitt sista Enerypass i Globen för 2014 (om det inte bli vick). Nästa år blir det ABSolution där på måndagar och då måste ni komma och köra hårt! Plus att det kommer var ett helt nytt center, underbart! Ni som missat det så flyttar centret till Slakthusområdet. Missa inte det!

Imorgon är det dags för Sh’Bam. Längtar jättemycket då jag inte kunde köra förra onsdagen. Så ja, det var två veckor sedan jag fick träffa mitt gäng. Wohoo!!! Om ni känner för att dansa loss imorgon klockan 17 vet ni vart ni ska!

IMG_4966.PNG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer