Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En tisdag med boot camp, kunder och en liten träningsfilm för Sportamore

Tisdagar brukar vara den dag då jag inte sitter framför datorn så mycket och självklart blev denna tisdag likadan som de tidigare. Då jag just nu är ensam hemma kan jag sitta lite framför datorn samtidigt som jag får lite dåligt samvete då jag borde börja med middagen som inte är bestämd ens. Jag tänker mest på att det är kanelbullens dag imorgon (WOHOO).

Dagen idag har svischat förbi med boot camp, kunder och en liten träningsfilm för Sportamore där jag tipsar om pulsökande magövningar som du kan utföra under exempelvis en tabata. Kul va? Jag kommer absolut berätta när filmen är klar och när ni kan del ut av den.

Här får ni en bild från dagen där jag fick testa på Nikes nya glitterkollektion. Jag älskar glitter och svart så det var en väldigt bra kombo minsann.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer