Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En tanke om träning

En tanke kring något jag tänkt på väldigt länge.

När en person (exempelvis jag) har en stor passion för träning och verkligen älskar att träna kan det skapa många känslor omkring andra. Det kan vara känslor som dåligt samvete för att de inte tränar lika mycket, vilket i sin tur verkar resultera till att de tycker det är jobbigt att umgås med en och se hur mycket personen tränar. Sedan finns det självklart de människor som blir inspirerade och säger det till en, vilket alltid uppskattas!

Det jag vill komma fram till är att det jag älskar mest i livet efter min familj är träning. Jag älskar det så mycket att jag valt att ha det som ett yrke på sidan om mitt jobb. För att bli bra inom sitt yrke eller sin passion (spelar ingen roll vad för yrke du har) behöver man träna, testa, våga, misslyckas, träna, testa, våga, misslyckas, träna, testa och köra på, eller hur?

För mig som har då valt ett yrke där kondition och styrka är väldigt viktigt behöver jag helst ha en grym kondition, en riktigt bra teknik, vara stark och kunna instruera mina deltagare till att göra det jag visar. Dessa moment är inget som kommer efter en natt, utan det är något jag har behövt jobba mycket med och därför spenderat många, många timmar åt träning.

De timmar jag lagt ner på utbildningar för teknik, de timmar jag lagt ner för att testa olika klasser för att få ny inspiration, de timmar jag lagt ner på gymmet för att bli starkare och de timmar jag lagt ner på träning hemma för att få ihop alla delarna. Det  är inget jag gjort eller gör för att skapa dåligt samvete hos andra. Utan jag gör det för att jag Ä L S K A R det. Ä L S K A R att höra musiken, röra på kroppen och framför allt utvecklas!

Du kanske också har någonting du verkligen älskar? Kanske laga mat? Ja, då blir det så att du antagligen lägger ner fler timmar på mat än vad jag gör, eller hur?

Jag tror att det finns fler personer som känner igen sig och jag hoppas ni som läser detta förstår min poäng.

Till slut vill jag bara säga, stötta varandra och var glad för andras framgångar. Inget kommer gratis i livet. Tänk på en en person som inspirerar dig. Har den personen chillat igenom saker och ting och sedan efter en natt blivit en fantastisk kock, grym artist eller en skicklig frisör?

charlie

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer