Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En skön söndag

Idag har jag verkligen haft en sådan där skön dag. Morgonen började lugnt, och jag tog verkligen allt i min egna takt och ingen stress alls. Gjorde det jag kände för, och det behövdes.

Har faktiskt hunnit med en hel del idag utan någon stress. Det blev lite plugg, fix med deklarationen och träffat familjen.

Kvällen har spenderats med Sofie och Evelina. Vi hade bestämt att vi skulle ut och äta något efter Evelina slutat jobbet. Vi hade supersvårt att komma på bra middagsställen, och de vi kom på var stängt för dagen, segt! Vi hamnade till slut på Kalori för en middag. Jag blev oerhört mätt på min rätt som bestod av kyckling, quinoa, rotfrukter och massa koriander. Koriander är så sjukt gott!

Jaja, nu är det dags att planera för kommande vecka. Har en massa kul att se fram emot!

middag_kalori

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer