Shopping Cart

En skål med yoghurt

torsdag_frukost_beijerfrukostmedbeijerEn skål med yoghurt och en massa gott tillbehör fick starta denna regniga torsdag. Dagen kommer spenderas på jobbet och därefter träning på Södra med Felicia. Åh, jag verkligen älskar att träna. Så skönt att få ut en massa energi och sedan få in ny energi. Håller ni inte med?

Annars? Hmm, Midsommar imorgon vilket ska bli så kul då jag ska på en stor 30 årsfest/midsommarfest. Dock vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Om det är sådant här väder hoppar jag klänningen iaf. Så länge man har en krans på huvudet är man väl godkänd 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer