Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En sådan dag

Idag har jag haft en sådan där dag som jag längtat efter så länge. Vaknade av mig själv och gick upp och knäppte på kaffebryggaren. När kaffet var klart satte jag mig i soffan och tittade på Nyhetsmorgon ett tag innan jag började läsa The Golden Year. En morgon utan att passa tider, så en söndagsmorgon ska vara. När hade jag en sådan här mysig morgon senast? Kan inte ens minnas.

the_golden_year_beijerDagen fortsatte sedan i samma anda. En god lunch på Broms och en mysig långpromenad i det fina höstvädret. För mig har det här varit en perfekt söndag och jag skulle inte velat ha den på något annat vis. Nu blir det planering inför en ny vecka.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer