Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En onsdag med träning

 Gårdagen var en dag fylld med träning, det var inte meningen, men det bara blev så.

Vid lunch hade jag mitt ABSolution-pass i Stadshagen. Alltid lika kul, och jag verkligen älskar den klassen. Efter klassen mötte jag upp Malin för en lunch vid Fridhemsplan. Därefter promenerade vi in mot city. Då jag var inne i stan blev det ett stopp på Hötorget för en spontanträning. Såg att en bland mina favoritinstruktörer skulle ha en 45 minuters Shape. Då jag nästan aldrig hinner gå på andras pass tyckte jag det var ett ypperligt tillfälle att gå nu när jag var ledig.

Jag går inte på pass bara för att träna, jag tycker det är ett bra tillfälle att få inspiration och se hur andra coachar. Jag lär mig otroligt mycket, och tar med mig det jag tycker är bra.

Kvällen avslutades med min Bootylicious. Jag var ganska trött i kroppen om jag ska vara helt ärlig, men det rullade på, och jag blir alltid lika imponerad av mina deltagare som kämpar. De ger inte upp, utan vill utvecklas och kommer på egna lösningar hur de ska klara en viss övning. Det är grymt, och jag blir inspirerad av dem.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer