Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En onsdag i världsklass

Just nu ligger jag i sängen och är nöjd. Jag är så nöjd över denna dag som jag fått spendera med helt underbara människor.

Eftermiddagen började med crosstraining med peppgänget. Det var kul och samtidigt hemskt jobbigt, precis så det ska vara. Flera jobbiga övningar som också var väldigt inspirerande. Tänk att man faktiskt inte behöver så många olika redskap för att det ska bli hård träning. Kroppsvikten gör det väldigt tungt med.

Hur som, efter passet tog Evelina, Sofie och jag några andetag för att sedan ta en promenad till SATS Tule där jag höll mitt pass. Superkul att de följde med, och superkul med så många deltagare. Det var bra ös ikväll. Bootylicious är en grym klass, och jag vet, jag tjatar om den, men jag gör det för att den är så bra. DU måste testa den!

Kvällen fick sedan avslutas med en middag och en massa skratt på Non Solo Bar.

TACK för världens bästa onsdagshäng!

cross

bootylicious_beijer_sats FullSizeRender (1)

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer