Charlotte Beijer

Idag kom en faktura på utbildningen jag ska gå på om en månad. Allt kändes mer verkligt när jag höll den i handen, och det kändes bra. Eller det kändes sjukt bra om jag ska vara helt ärlig. Jag känner mig nästan lite pirrig att jag ska tillbaka till de lokaler jag hängde i för tre år sedan. Pirrig och väldigt förväntansfull.

Fick även en ny slags kick, en kick på att lägga ner rätt energi på rätt sak/er. Fram till sommaren ska jag försöka att vara disciplinerad. All tid är viktig, och det gäller att förvalta den väl. Jag känner att jag varit så slapp på sista tiden och det är varken likt mig eller något jag gillar.

FullSizeRender

2 Responses

  1. Jamie says:

    Åh! Härligt! Själv sitter jag och finular (med just SAFE fliken i min webbläsare) om jag ska ”go for it” och utbilda mig lite.. 😉
    Kör hårt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.