Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En ny kick

Idag kom en faktura på utbildningen jag ska gå på om en månad. Allt kändes mer verkligt när jag höll den i handen, och det kändes bra. Eller det kändes sjukt bra om jag ska vara helt ärlig. Jag känner mig nästan lite pirrig att jag ska tillbaka till de lokaler jag hängde i för tre år sedan. Pirrig och väldigt förväntansfull.

Fick även en ny slags kick, en kick på att lägga ner rätt energi på rätt sak/er. Fram till sommaren ska jag försöka att vara disciplinerad. All tid är viktig, och det gäller att förvalta den väl. Jag känner att jag varit så slapp på sista tiden och det är varken likt mig eller något jag gillar.

FullSizeRender

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer