Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En morgon med Bodybalance

Underbara lördag. Imorse gick jag upp vid klockan sju. Tog en espresso och gjorde iordning en frukost innan jag promenerade i solen till St Eriksplan, där jag mötte upp Cara. Vi tog ett härligt Bodybalance-pass och väckte kroppen på bästa sätt, enligt mig.

Efter passet blev det en promenad runt Kungsholmen. Det var ju sådant underbart väder, och vi passade på att njuta ut av det. Många säger att det ska regna senare idag så då ville vi hinna se solen såklart.

Vi avslutade vår date med en lunch på VÄRLDENS BÄSTA STÄLLE, The Green Queen på Norr Mälarstrand. Jag ska berätta mer om det stället i nästa inlägg. Nu är det dags för jobb! Tjing!

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer