Charlotte Beijer

Att bli bjuden på ojästa, näringsrika och mer nyttiga kanelbullar kan jag inget annat än bli lycklig i själen ut av. Jag blir mer glad av detta än smycken och dyra ting.

Att få avsluta dagen med en nyttigare kanelbulle och även starta morgonen med en är underbart! Det och kaffe = fantastiskt. Jag älskar allt som har med kanel att göra och just kanelbullar är en av mina favoriter, och förstå att du kan äta en som ger dig mer näring, wohoo!

Ser kanske inte ut som en kanelbulle, men smakade sjukt gott iaf. Jag ska återkomma med recept senare, måste bara översätta det från norska till svenska.Det tar lite tid för mig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.