Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En massa energy

Dagen började bra med pannkakor och slutade ännu bättre med ett svettigt Energy-pass. Ikväll vickade jag på Odenplan, och hade ett grymt gäng som körde på otroligt bra.

Om du missade klassen idag kör jag min ordinarie Energy kl 17 på Hötorget imorgon, och då blir det galet drag, det kan jag lova. Därefter vickar jag en Bootylicious, så kom på den med och låt benen få arbeta.

Jag är verkligen tacksam över mina klasser. Det är det roligaste jag vet. Det BÄSTA jobb jag kan ha. Att få träffa helt underbara människor som kämpar och kör fullt ut, det är verkligen den bästa känslan.

 

Tack för all den energi ni ger <3

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer