Charlotte Beijer

Dagen började bra med pannkakor och slutade ännu bättre med ett svettigt Energy-pass. Ikväll vickade jag på Odenplan, och hade ett grymt gäng som körde på otroligt bra.

Om du missade klassen idag kör jag min ordinarie Energy kl 17 på Hötorget imorgon, och då blir det galet drag, det kan jag lova. Därefter vickar jag en Bootylicious, så kom på den med och låt benen få arbeta.

Jag är verkligen tacksam över mina klasser. Det är det roligaste jag vet. Det BÄSTA jobb jag kan ha. Att få träffa helt underbara människor som kämpar och kör fullt ut, det är verkligen den bästa känslan.

 

Tack för all den energi ni ger <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.