Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En måndagsuppdatering

Hej måndag och hej till er, mina läsare. Den här måndagen är verkligen grå. Gick solens ens upp idag? Trots mina tankar kring vädret blev det crossfit-träning vid 07:30 imorse. Jag kunde inte startat måndagen bättre! Dock känner jag mig seg nu, kan det bero på att jag inte riktigt haft ledighet på ett tag? Det är svårt att ta ledig från allt, men det är något som jag jobbar på. På söndag ska jag vara helt ledig och fira advent. Det längtar jag efter och i veckan ska jag börja smått med julpyntningen <3

Jag ser väldigt mycket fram emot denna vecka, som kommer innehålla en del jobb och planering inför 2018. Det är inte långt kvar tills vi säger hej då till 2017. Spännande!

Jag ville bara kika in här trots att jag inte hade något vettigt att säga. Jag tror faktiskt att jag ska baka sen så ett recept kommer nog komma up. Det gillar ni va? Det kommer bli något juligt och sockerfritt recept!

Hur ser du på julen? Gillar du att börja med juldekorationerna och pynten tidigt?

Jag gillar denna bild för den känns vintrig med underställströja, belgisk våffla, varm must och öppen spis. Det var bara snön utanför som fattades annars hade det varit en tiopoängare.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer