Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En måndag på SATS

sats_charlotte

God eftermiddag!
Hoppas ni haft och har en bra måndag. Min måndag startade faktiskt med tvättstugan. Behövde rena strumpor, haha, men typ så var det, så jag passade även på att ta handdukar och allt annat med.

Därefter åkte jag iväg till SATS Odenplan för att sampla mellanmål till medlemmarna på centret. Hoppas att det uppskattades en måndag som denna 🙂

Då jag var där mellan 10-13 var det inte alls lika mycket folk som jag är van med att det brukar vara där. Perfekt tid att träna med andra ord! När jag var klar på Odenplan åkte jag till ett annat center och tränade en snabbis med min vän Evelyn.

Håll i er, snart är det även dags för mig att bege mig till det tredje centret för dagen. Nu ikväll blir det Sh'bam ute på Värmdö. Ett perfekt avslut på måndagen helt enkelt. Dans, härliga deltagare och svett! Me like!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer