Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En lugn fredag

love_beijer

En lugn fredag och lugn träning. Som jag skrev tidigare blev det Bodybalance till lunch. En helt ny release, och jag blir lika förvirrad som vanligt när det är dags för ny koreografi på Bodybalance. Tycker faktiskt att träning som yoga och bodybalance är svårt, men det är bra för mig med lugn träning. Jag behöver chilla ner lite mer med mitt inre.

Som person är jag väldigt energisk och gör det mesta med ett högre tempo. Jag märker det mer och mer ju mer jag umgås med människor som inte är som jag. Jag tränar på att vara lugn när det behövs och energisk när det behövs, går sådär, men försöker.

Hur som helst, min lugna fredag fortsätter. Ikväll blir det Let's dance final!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer