Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En liten update sen sist

Under veckan som passerat har jag mått sisådär. Jag har haft en förkylning med täppt och rinnande näsa och halsont då och då som jag ignorerat förutom när det kommit till träning. Alltid nej till träning vid halsont. Trots förkylning har träning gått bra, men igår fick jag dock anpassa träningen till hur jag mådde.

Igår anlände jag till gymmet vid 08:30 och hade ett benpass med många komplexa och tunga övningar samt explosivitet schemalagt. Vid första övningen som var knäböj kände jag att det här schemat kommer jag inte kunna fullfölja. Jag ändrade om en del och fick till ett bra ben- och magpass trots långa vilor mellan seten och övningarna. Efter ca 1h-1,5h träning, gjorde jag mig iordning och promenerade bort till Studio Levels. Där skulle jag hålla sista ben- och magklassen för period 2 av Bootcampen. På tisdag startar jag årets sista bootcamp period 3, om du är sugen på att vara med, let me know!

Såhär såg jag ut igår efter träningen. Lite sliten, men håret såg bra ut iaf ,hehe.

Fick redan besked från Sara att hennes träningsvärk satt där den skulle. Kul att höra! Det jag gör med mina klasser är att jag regelbundet ändrar klassernas upplägg just för att musklerna inte ska bli vana med samma sorts träning. Hoppas fler fick träningsvärk från gårdagens pass!

Nu är det dags för adminjobb denna söndag! Vi hörs snart då jag har en del uppdatering att dela med mig. Ha en fin söndag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer