Shopping Cart

En liten AW bara…

I går eftermiddag mötte jag upp Sara, Johanna och Therese för Out of Office på Waterfront. Det var jättekul! Jag älskar att det är ca 3700 pers som dansar och festar mellan 17-21, hur roligt koncept som helst.  Jag stannade till halv 9, och sen var jag tvungen att gå. Behövde repa lite på mina klasser och sova faktiskt.

Nästa Out of Office är 4 september på Stadion, och då tar de in 18 000 personer. Hur galet? Det får jag bara inte missa.

Det jag gillar med Out of Office är att de flesta kommer direkt från jobbet, det är i alla åldrar, men ändå lite äldre och sedan är det fritt inträde och garderob. Hur grymt? Du kommer bara dit, och dansar järnet och sen går man haha. Underbart!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer