Shopping Cart

En kväll på gymmet

(null)

(null)

(null)Efter ett grymt roligt ABSolution och SH’BAM -pass blev det snicksnack med medlemmar och vänner utanför gruppträningssalen. Ett skönt sätt att umgås på och bara komma ner i varv efter två pass på raden.

Eftersom att jag ville ha sällskap på bussen hem med min kollega fick jag vänta en timme då han var mitt uppe i sin träning. Rastlös som jag är, tänkte jag att det var lika bra att hänga lite, så jag hängde.

Som jag tidigare nämnt behöver jag verkligen träna på min greppstyrka. Ska försöka att hänga lite efter varje pass jag kör framöver. Måste ju öva för att bli bättre, inte sant? Inget kommer gratis och det kan man tacka för då det känns mycket bättre att se resultaten, efter all övning 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer