Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En fredag med bloggstrul

Vilken underbar fredag vi har idag, inte sant? Förutom allt bloggstrul och en trasig dammsugare (ganska dammigt hemma) mår jag som en prinsessa nu.

Usch, snart, förhoppningsvis i helgen blir allt bra med bloggen igen. Jag som var så nöjd med min sida och POFF blev det bara fel. Jag måste förbättra mina skills med html-koder så jag inte behöver vara vaken mitt i natten för att försöka lösa något jag inte kan =/ Ni får dras med detta ett tag tills jag har förstått hur man gör inläggen i ett flöde efter varandra.

Tidigare idag var det PT-timme som gällde, och idag var det sjukligt jobbigt. Mina underarmar ville sprängas, och mitt mentala var inte på min sida. MEEEN, jag tog mig igenom timmen 🙂 Nu är det dags att ladda om inför SH'BAM på Sjöstaden.

Ha en fin fredag, och så håller vi tummarna för lika fint väder under helgen!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer