Charlotte Beijer

Vilken underbar fredag vi har idag, inte sant? Förutom allt bloggstrul och en trasig dammsugare (ganska dammigt hemma) mår jag som en prinsessa nu.

Usch, snart, förhoppningsvis i helgen blir allt bra med bloggen igen. Jag som var så nöjd med min sida och POFF blev det bara fel. Jag måste förbättra mina skills med html-koder så jag inte behöver vara vaken mitt i natten för att försöka lösa något jag inte kan =/ Ni får dras med detta ett tag tills jag har förstått hur man gör inläggen i ett flöde efter varandra.

Tidigare idag var det PT-timme som gällde, och idag var det sjukligt jobbigt. Mina underarmar ville sprängas, och mitt mentala var inte på min sida. MEEEN, jag tog mig igenom timmen 🙂 Nu är det dags att ladda om inför SH’BAM på Sjöstaden.

Ha en fin fredag, och så håller vi tummarna för lika fint väder under helgen!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.