Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En dag i skolan

Idag är det en röd dag, och jag upptäckte det imorse när inte Nyhetsmorgon startade klockan 06:00. Vart tog nyheterna vägen, tänkte jag. Och så kom jag på att det var röd dag. Jag har verkligen blivit dagblind, men det är lite skönt det med. Just nu lever jag i min bubbla och det gör mig inget alls.

Det har varit en skön skoldag, vi började förmiddagen med träningsplanering, och fick innan lunch sätta ihop ett kort träningsprogram. Efter lunchen var vi på SATS och utförde träningsprogrammet vi hade gjort på förmiddagen på en vän från klassen.

Därefter fick vi öva på passningsteknik vilket var riktigt lärorikt. Bilderna ovan är från passningsdelen, men min passningspartner tog kort istället för att passa 😉 Vi fick passa varandra på en hel del olika övningar, och vi kommer fortsätta med det på lördag.

Som sagt, nu är vi inne på sista delen. Den sista och mest intensiva delen. Att den är intensiv, det känns, men ändå går dagarna så fort och det måste bero på att allt vi lär oss är intressant och lärorikt. Kommer kännas tomt när allt är över därför försöker jag att njuta av varje dag nu 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer