Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En dag i London där jag sprang för haven

En dag i London där jag sprang för haven

I söndags, för precis en vecka sedan åkte Hanna och jag tidig morgon till Arlanda för att därifrån åka till London. Det var en tidig morgon, som sagt, men jag kände inte så mycket av det trots 30 årsfesten dagen innan. Nåväl, med lite sömn på planet var vi ganska fit for fight för att springa loppet Run for the Oceans vid två-tre snåret.

Vi landade klockan halv 10 eller halv 11, tror jag i lokal tid. Vi hade bara handbagage med oss så vi kom fram ganska snabbt till hotellet Radisson Blu Edwardian där vi skulle bo under natten. Vi gjorde oss iordning och tog sedan tunnelbanan till Covent Garden, åt lite lunch och gick sedan till St Paul's Cathedral där loppet skulle äga rum. På plats mötte vi även upp Linda och Evelinn som bor i London. Även de skulle vara med att springa, vilket var superkul!

Vad är då Run for the Oceans?

Adidas samarbetar med företaget Parley som vill minska all plast som finns i haven. Under en månad 8 juni till 8 juli skänker Adidas 1 us dollar för varje kilometer vi springer för att just förhindra plastföroreningen i haven. Det är helt fantastiskt, tycker jag! Det som är riktigt häftigt är att vissa produkter som Adidas har är tillverkad textil som skapats från återvunnet avfall som samlats in från stränder och kustområden innan det når havet. Så, loppet vi sprang var just för att förhindra mer plast i haven.

Loppet var en runda på 1 mile, vilket motsvarar 1,6 km. Under en timme fick vi springa hur många varv vi ville. Vi valde att springa 5 km för att sedan ta lite foton och känna av stämningen på plats. Det var en superhärlig och peppig stämning där både deltagare och funktionärer på sidan hejade!

Jag är så glad att jag fick möjligheten att springa det här loppet i London med Adidas och mina vänner. Superkul! Efter loppet gick vi alla till Starbucks och drack en cappuccino, och det var precis det jag behövde.

Kvällen rusade förbi och helt plötsligt var det morgon och dags att ta farväl av London. Innan vi sa hej då, fick vi ta del av helt klart en bättre frukost. Bästa frukosten på väldigt länge. Eller vad säger ni?

Tack Adidas, Parley och London för en bättre söndag med er <3

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer