Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En bra start på en ny vecka

Det här är inget nytt jag kommer med, jag älskar måndagar. Det är en nystart på en ny vecka och det är så mycket som ska göras vilket är sjukt kul. Denna vecka har jag planerat in jobb (såklart), träffa vänner (viktigt) som frukostdate, tjejkväll och Out of Office som är på Skansen på fredag. Hur coolt som helst med en AW på Skansen. Jag har saknat Skansen så det är verkligen perfekt att dansa loss där med partyglada människor.

Bilderna ovan hade inget med första stycket jag skrev, men nu så. Veckan ska alltid börja bra, eller egentligen ska varje dag börja bra. Nu är det iaf måndag och jag fick sovmorgon till 07:30. Det var meningen att jag skulle upp vid fem, men en kollega ville byta pass med mig, inget mig emot.

När det blir sovmorgon hos mig, blir det bananpannkakor till frukost. Idag testade jag att tillsätta Fiberhusk i smeten, och pannkakorna blev lite gummiaktiga...nä, ingen hitt faktiskt.

 

Dags att springa ut på en promenad innan det är jobbdags.
Ha en fin måndag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer