Shopping Cart

En bra dag

Jag har så många bilder från förra helgen och denna helg, men inget är sammanhängande så jag väntar med bilderna tills jag kommit på hur jag ska lägga upp dem.

Hur som, det jag har varit med om under dessa dagar, har varit fantastiskt. Tidiga morgnar, långa dagar, lärorika dagar, roliga dagar, jag har fått nya vänner, fått röra på mig vilket är precis det min kropp oftast skriker efter.

Idag var det sista dagen på första delen av utbildningen. Det vankades praktiskt samt teoretiskt prov. Eddie och jag fick göra det praktiska provet tillsammans, och vi båda blev godkända, Wohoo! Därefter var det bara och ladda om än en gång för teoridelen. Den kan jag inte påstå gick bra, men vi får väl se under veckan när svaret kommer.  Det blev en bra dag iaf, och jag ska nog unna mig FILA-linnet 🙂
11151062_10155432885595214_9115642600075848413_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer