Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En bra dag

Jag har så många bilder från förra helgen och denna helg, men inget är sammanhängande så jag väntar med bilderna tills jag kommit på hur jag ska lägga upp dem.

Hur som, det jag har varit med om under dessa dagar, har varit fantastiskt. Tidiga morgnar, långa dagar, lärorika dagar, roliga dagar, jag har fått nya vänner, fått röra på mig vilket är precis det min kropp oftast skriker efter.

Idag var det sista dagen på första delen av utbildningen. Det vankades praktiskt samt teoretiskt prov. Eddie och jag fick göra det praktiska provet tillsammans, och vi båda blev godkända, Wohoo! Därefter var det bara och ladda om än en gång för teoridelen. Den kan jag inte påstå gick bra, men vi får väl se under veckan när svaret kommer.  Det blev en bra dag iaf, och jag ska nog unna mig FILA-linnet 🙂
11151062_10155432885595214_9115642600075848413_n

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer