Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En bättre frukostdate

Heeej fredag och soligt väder. Alltså vädret är ju magiskt idag och kan det inte bara hålla i sig nu några fler dag än bara en. Jag valde iaf att köra på en casual Friday outfit idag. Kände att det var dags att se vanlig ut och inte bära träningskläder. Även då det är skönt med träningskläder vill jag inte bli allt fööör bekväm med det, vilket jag redan är. Tror till och med att jag ska shoppa något fint till mig själv idag efter mitt möte.

I morse steg jag iaf upp lite innan sju för att sätta igång med kesobröd och bananpannkaksbakande för att sedan ta med det hem till Evelyn och Livia för frukostdate. Det var en supermysig morgon och det underbara vädret bidrar helt enkelt till att fredagen blir så mycket bättre med. Håller ni inte med?

Kolla in denna pangfrukost! Bättre start kunde jag inte ha fått! Helt magiskt!

Måste även tilläga att jag blev otroligt sugen att flytta till Sickla/Hammarby sjöstad. Så otroligt mysigt och fint där. Trots att det ligger utanför stan är det så otroligt nära ändå. Me like!

Hoppas att ni har en underbar fredag!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer