Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En Eftermiddag På Skepparholmen

I går efter jobbet blev det en tripp till Skepparholmen. Det var så härligt att bara få njuta i den varma utomhuspoolen och inomhuspoolen där vi var helt ensamma. Blev även lite bastu, men jag är inget större fan av det vilket resulterade till en kortis för mig där (ca 10 min). Däremot att få chilla i poolen passade mig utmärkt.
Kvällen avslutades med en trerätters- middag på Skepparholmens restaurang.

Sammanfattningsvis var det en toppeneftermiddag på Skepparholmen och jag vill absolut dit igen. Funderar på en brunch där nästa gång 🙂 Gå in på deras hemsida och kika och se om det är något du gillar 🙂

bild 1 (1)Maria och jag hade det bra i inomhuspoolen.

bild 4Och chill i utomhuspoolen 🙂

 bild Hej hej bloggen!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer