Charlotte Beijer

Idag blev det en tidig morgon, däremot kände jag mig mycket piggare än vad jag gjorde i tisdags, hehe. FAST, igår gick jag och la mig senare. Jag fastnade vid Tvn och såg en jättespännande svensk kriminaldrama, Irene Huss. Jag brukar inte vara något större fan av serier/filmer som handlar om mord och liknande, men den igår var riktigt bra. Längtar redan till nästa onsdag 😉

Apropå gårdagen var det ett grymt Booty-pass som kördes. Så roligt att Sofie, Joanna och Sandra var med och öste på. Det är så socialt när ens vänner är med eftersom att efter passet sitter vi och snackar om allt möjligt. Därefter blir det alltid en promenad med Sofie en bit.

Någonting annat? Ja, god morgon, nu är det tid för kaffe!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.