Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Double unders

     

I morse var Sara och jag på Sats Hötorget för att träna. Det blev en cirkel med sju olika övningar gånger tre. Mycket ben och även lite axlar och rygg. När vi sedan var klara visade Sara mig double unders. Alltså, det var jättesvårt vilket egentligen är kul. Jag blir så peppad av att klara av det. Det är faktiskt det som gör att jag älskar att träna, du kan hela tiden utvecklas och bli bättre.

Det är som med dansen (när jag dansade), ju mer jag dansade desto bättre blev jag och kunde utvecklas hela tiden. Jag visste att jag aldrig var fullärd och kunde "vila" utan det fanns något nytt att lära sig precis hela tiden.

Jag tror att det var det som gjorde mig vilsen när jag slutade dansa, att jag inte hade något jag kunde bli bättre och utvecklas inom. Sedan kom gym/gruppträning in i mitt liv ( borde kommit in tidigare då Arnold Schwarzenegger var min idol som liten), och då hittade jag det jag letat efter -utvecklingen.

För att utvecklas måste jag öva/träna ofta (därför är jag ofta på gymmet), hur ska jag annars bli bra på det jag vill utvecklas inom? Ingenting kommer gratis vilket känns otroligt bra när du klarat av något du övat på länge. Skam den som ger sig, inte sant?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer