Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En dödlig cocktail

Jag blir verkligen förvånad när jag läser diverse hälso -och träningsbloggar där de konsumerar energidrycker. Det är väl något du också måste ha tänkt på? Nästan varje bloggare börjar dagen med en energidryck. Är inte kaffe bättre OCH godare?

Aja, jag ska inte säga så mycket. Jag har själv varit där, att jag har använt mig av energidrycker för att orka träna. Till slut förstod jag att det var något fel på mig om jag inte orkade träna med det vanliga energiintaget från mat.
När jag sedan var hos läkaren skakade han bara på huvudet när jag berättade om min livsstil och varför jag använde mig av energidrycker. Efter den dagen för ett år sedan har jag druckit max 7st energidrycker på ett år.

Jag har tidigare skrivit inlägg om dessa energidrycker, men nya artiklar om dem kommer kontinuerligt. Läste senast igår om hur farligt energidrycker är för barn och ungdomar, och att det är just där konsumtionen av dryckerna ökar. En del energidrycker påstås vara 100 procent naturliga vilket inte stämmer. Då energidrycker är beroendeframkallande kan det i värsta fall leda till störd hjärtrytm eller dödsfall.

De personer som dricker energidrycker regelbundet löper störst risk till de negativa konsekvenserna. En kombination av energidryck och alkohol eller hård träning utgöra en dödlig cocktail. Tänk på det!

Du måste verkligen läsa artikeln. Väldigt intressant. Klicka här !

energidrycker

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer