Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det här med järn...

Som en del av er redan vet om hade jag en tuff anemi för 1 1/2 år sedan. Jag hade ett järnvärde på 72. I normala fall ska det ligga runt 120-140. Jag förstår knappt att jag kunde träna och jobba så pass hårt som jag gjorde då. Det är både sjukt och läskigt hur kroppen anpassar sig så lätt. Hur som helst, under året som gick efter anemin gjorde läkarna en utredning på mig, angående varför jag inte tar upp järn. Det blev många läkarbesök och än idag vet vi inte varför jag inte kan ta upp järn. Jag har gjort alla tester, men jag är frisk som en nötkärna.

Vad skulle jag komma med det här egentligen? Jo, igår gick jag och tog ett blodprov för att se hur järnvärdet såg ut. Jag har varit lite trött på sistone, misskött att ta järntabletter samt ätit näringsfattig mat.

Mycket riktigt hade mitt järnvärde sjunkit, men inte jättemycket, men lite iaf. I går gjorde jag därför en drink när jag kom hem på kvällen. En drink på hallon, apelsin, lite äpple och broccoli. Det låter säkert riktigt ogott, men det var faktiskt gott 😉

Jag måste börja sköta kosten nu. Kan inte leva på lax, ägg, bananer och kyckling. Haha!

Fresh green vegetable, isolated over white

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer