Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det blev kallt...

Det blev kallt igen...

Ja, det är verkligen kallt. Det är slutet av september så vad förväntar jag mig egentligen? Nästa vecka är det oktober, helt galet! Jag gillar oktober. En riktig mysmånad med ljus, skräckisar och stickade tröjor...ehh, vem lurar jag egentligen? Men den skulle kunna se ut så faktiskt.

Sommaren 2013 är förbi och jag inser nu att jag missat en del saker i Stockholm som liksom hör till sommaren. För det första har jag inte varit på Gröna Lund. Det är egentligen inget måste, men ändå, inte okej. Sedan har jag varken varit på Strandbryggan eller Josefinas i sommar vilket är ännu mer konstigt. Vad har jag egentligen haft för mig?

Det spelar ingen roll. Jag vet att jag haft en bra sommar och jag är redo för hösten...

charlotte_beijer

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer