Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det är som det är

God kväll, jag är ledsen för den dåliga och tråkiga uppdateringen som sker just nu. Jag är tyvärr inne i en period där jag är småstressad näst intill hela tiden. Stressad över min lägenhet för att inget händer, stressad över att vara hemma, stressad av att jag måste städa, stressad över att jag inte har tiden att umgås med alla som jag vill umgås med, stressad över att jag inte hinner med min egen träning etc. Småsaker som kan få mig helt knäpp.

Tänk om det vore så lätt att bara göra som många säger "sluta stressa", och så vore allt klart.

Det jag beskriver är en slags inre stress, och den slags stress är banne mig värst. Dock mår jag bra, det är bara det att jag inte kan koppla av. Efter semestern och när hösten är här kommer rutinerna på plats och då blir det ordning på uppdateringar här med.

Nog om det, ikväll stod Energy på schemat och fick sällskap från Evelina som gjorde sin debut på klassen, vilket gick så bra. Efter passet hängde jag kvar på gymmet i 1,5h. Det var ren avkoppling för mig. Jag pratade med deltagare, vänner och hann även med lite träning.

Vi ses när vi ses, men ska försöka med minst ett inlägg per dag iaf 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer