Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det är mycket nu...

cbeijerHej hopp! Sitter och äter mina favoriter, proteinbollar. Farligt gott. Jag ska bara ta en till, en flaska vatten och slå på Efterlyst så är jag kittad för denna onsdagskväll.

Ahhh, just nu är det väldigt mycket, och när jag säger väldigt mycket menar jag också VÄLDIGT MYCKET. Jag hinner knappt tänka, men försöker skriva ner saker som jag ska göra, men sen glömmer jag bort allt iaf.

Något jag verkligen ska försöka är att handla adventssaker till söndag. Fina blommor och ljusstakar och allt sånt där. Älskar julen! Det är så mysigt med julbak, ljus, julmarknad och allt annat som hör till julen minus stress.

Äsch, nu ska jag ta en proteinboll och planera morgondagen innan Efterlyst. Blir morgonträning med Sara och sedan en heldag på jobbet. Heja!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer