Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Det är lugnt

charlotte_beijerJa, jag har egentligen ingenting att skriva för mina dagar ser likadana ut just nu. Jobb, mat, jobb, mat...och sova såklart. Och INGEN träning. Nä, det närmsta träning jag kommer är mina klasser 2 ggr i veckan.

Detoxen går bra. Tänker inte ens på den. Däremot kan jag drömma mig bort på jobbet att jag har en kopp kaffe och en god macka istället för vattenflaskan som står på bordet. Hur som, jag är stolt över mig själv, ha inte druckit kaffe sedan i söndags! Nu är det cirka två veckor kvar tills jag får smutta på en kaffe, äta en proteinbar eller ta ett glas rött. 20 dagars detox kanske var att ta i, 1-2 veckor hade räckt, och speciellt under sommaren 😉

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer