Shopping Cart

Det är bara jag.

Som en del av er har märkt skriver jag inte alls lika mycket om träning längre. Nej, bloggen har mer riktat in sig på vad jag gör på dagarna och lite hur mitt liv ser ut.

Jag älskar fortfarande att träna och det är ett måste i mitt liv. Utan träning = ingen glad eller lugn Charlotte.

Jag tränar ca 5 ggr/ veckan och håller bara i två klasser i veckan. Just nu står det ganska still om skriveriet inom det vilket kan bero på att jag tycker att det finns så många andra bloggar som skriver om träning och dieter.

Det har bidragit till att jag blivit så mätt på det. Det är därför jag inte följer fitnesskonton på Instagram där det visas bilder på magrutor och solbrända kroppar. Jag håller med, det är fina kroppar, men var är glädjen och vad är syftet?

Det jag egentligen vill visa med min blogg är min glädje till träningen i alla dess former och förhoppningsvis ge lite inspiration inom det. Jag vill även dela med mig av goda recept eller grymma träningstips när jag känner för det. Att ha en blogg som bara riktar in sig på träning?…ja, det kanske kommer någon gång i framtiden då det kanske är mitt yrke, men idag är det inte det.

Idag är jag 25 år. Jag tränar en del. Jobbar. Festar och umgås med vänner. Är singel. Älskar livet.

Det är bara jag.

1005052_10152911098930214_764980719_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer