Shopping Cart

Den känslan

gymselfie_charlotte_

I morse vaknade jag upp ensam och kände mig lite besviken. Besviken att jag inte kunde gå på Sh’Bam-kvartalen, men jag är inte den som hänger läpp. Jag gjorde iordning mig och tog mina saker och åkte till Danderyd för att hålla min klass.

Så fort jag klev in på gymmet och så fort jag såg mina deltagare blev jag helt varm i kroppen och jag kände att jag inte ville vara någon annanstans än just där. Den känslan när salen är full och jag ser mina deltagare som är redo (förhoppningsvis) för en svettig timme tillsammans med mig. Den känslan är oslagbar. Jag bara älskar den! 

Tack för ni gör mina söndagsmorgnar till den bästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer