Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Dansar in helgen...

IMG_1098

Efter jobbet idag åkte jag till Hötorget för att träna på dansen som jag ska köra imorgon på min klass ute på Värmdö.  Det gick helt okej, kommer nog köra alla låtar förutom två. Jag får sätta ihop en låtlista sen när jag kommer hem, för snart ska jag på Out of Office med lite vänner.

Länge sedan jag var ute, men Out of Office passar mig perfekt ikväll då den slutar vid 21, haha. Det blir en tidig kväll för mig ändå, eftersom att jag måste åka från mig imorgon redan runt kl 8.30. Jag avslutar mina kvällar med dans och startar de med dans, helt enkelt.

Imorgon kommer jag även köra en Booty efter min Sh'bam, och senare under dagen ska jag på ett litet event med träning och rawfood, hur härligt som helst! Så lördagen kommer endast bestå av träning kan man säga.

Ha en fin fredagskväll!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer