Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Dags att hoppa in i stormen

Hej!

Nu händer det mycket i mitt liv. I imorgon är det januaris sista dag och februari startar igång på lördag. Februari känns som en kaos-månad för mig. Jag vill ha någon slags kontroll över den, men det går inte. Jag får helt enkelt hoppa in i stormen och hoppas på att allt kommer gå som det ska. Som tur är har jag min vän som kommer få skaka om mig och lugna ner mig titt som tätt.

Ja, men vad är det som händer i februari? På lördag är det The Nike Blast som sagt. Jag ska få börja dagen med att stå på scen och dansa (!!!!). Alltså, jag vet redan nu hur glad jag kommer vara. Den kicken som man får på scen är underbar och det var allt för länge sedan jag uppträdde. Jag är sååååå excited över det! Därefter ska jag försöka utnyttja dagen och ta så många klasser jag bara kan. På kvällen kommer jag antagligen ligga däckad och samla energi till dag 2.

Dag 2 kommer börja ute i Danderyd för ett pass innan jag åker väg till Globen för att fortsätta helgen där. Ja, det är början av februari. Därefter kommer månaden innehålla småresor, XL-galan, jobb både dag och kväll. Ja ni förstår, en massa massa massa!!

charlie

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer