Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Crossfit, gymträning och Solsidan

Crossfit, gymträning och Solsidan

God lunch eller vad säger man för något när det är lunchtid, varken förmiddag eller eftermiddag direkt. Jaja, i morse vaknade jag av mig själv kl 05:36, men låg kvar tills klockan ringde vilket var 14 minuter senare. Jag hoppade upp (gjorde faktiskt det, D-vitaminerna gör mig pigg) och tog en dusch och packade väskan för att sen ta en snabbfrukost innan det var tid för träning!

Dagens träning kan ni se på bilden nedan. Det var superkul och svettigt och det kändes typ i hela kroppen. SÅ SKÖNT! Det är just sådan här träning jag saknat och sådan träning jag gillar. Jag älskar att känna mig stark, explosiv, svettig och endorfinhög på en och samma gång.

Wallballs körde vi inte imorse utan det gjorde vi i måndags. Galet jobbigt!

När passet var slut möte jag upp M på gymmet för att köra lite ben och mage. Jag hade sådan energi och skulle säkert kunnat kört längre om jag hade haft tiden, men det blev ca 1 timmes träning. Nu sitter jag hemma och jobbar och planerar framtiden. Det är ju några dagar kvar av veckan och den kommer bjuda på en hel del roligheter. Imorgon ska jag leka med Sportamore och Nike för nästa månad kommer det hända saker, och det kommer ni inte vilja missa! Sen har jag ju även baletten imorgon som jag tyvärr missat några gånger nu, men hörde att det var snurrar förra gången. Hoppas på snurrar imorgon, älskar piruetter!

Ikväll blir det bio med Sara. Hon bjöd med mig på förhandsvisning av Solsidan, hur kul som helst ju! Längtar! Ni ser, det går att fylla veckorna med roligheter och just nu har jag så mycket energi, vilket känns så skönt!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer