Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bye bye pollen!

bild 1 (3)

Jag är så glad! Idag är det första dagen på x antal dagar/veckor som jag typ inte känner av pollen. Mina ögon ser normala ut och det känns bara bra. Måste vara den nya medicinen som gjort underverk. Från och med nu ska jag inte skriva mer om pollen, men i år har den verkligen påverkat mig så det har varit en stor del av min vardag. Som förra lördagen när jag hade pass kände jag att jag inte kunde hoppa lika högt som jag brukar och energin jag brukar ha var nedsatt.

Så så, ny människa. Så stolt över att jag tagit två Bodybalance-pass i veckan. Vore ju kul o få bli vig någon mer gång i sitt liv än bara vid 16 års ålder. Har även hunnit med två gympass och två konditionspass. Riktig bra blandning på träning. Känns otroligt bra! Stark, pigg och en massa energi.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer