Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bye bye detox

melon

Så, tre veckor har gått och detoxen är över. Just nu är jag glad över att jag tog en detox på 20 dagar då jag hunnit byta vanor och bli van med dem. Jag ska fortsätta att äta bra mat och minska med bars när jag är hungrig. Många bars innehåller ändå så mycket av sötningsmedlet sukralos som kroppen knappt kan bryta ned. Jag kan återkomma senare med ett inlägg om just det sötningsmedlet.

Kaffe kommer jag att dricka när jag känner för det. Just nu finns det inget sug för det, men jag drack faktiskt en kopp kaffe idag på ett möte. Det smakade inte himmelskt, det smakade bara kaffe. Jag håller mig till mina juicer ett tag till 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer