Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bye bye 2015

Gott Nytt År!

Jag brukar skriva en årsresumé några dagar innan Nyårsafton, men i år kände jag bara inte för det. Jag har sett bilder från året 2015 och insett att det varit ett roligt, jobbigt, kämpigt och ett spännande år. Precis så alla år är ungefär. Varje dag händer det saker, och det handlar om att se de ting som faktiskt sker just här och nu. Dock är jag klar med 2015 och jag är glad att vända blad. Jag tittar aldrig bakåt utan blickar framåt. 2015 avslutades på topp, och därmed börjar jag 2016 på topp. Känns så bra, och jag ser fram emot det nya året! En kund sa till mig att 28 år det bästa året, och jag fyller 28 år om bara två dagar.
2016 kanske är mitt år då?

Nyårslöften?
Det jag känner att jag måste bli bättre på är att vårda relationer. I år ska jag satsa mer på relationer. Träffa mina vänner mer, anordna middagar, resa, och skapa roliga minnen. Det är faktiskt något jag saknat, mina vänner. Jag lovar att jag ska jobba på det för jag saknar er så otroligt mycket <3

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer