Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Brunch med tjejerna Beijer

Efter en lördagskväll där vi firade min fina vän Johannas födelsedag, vaknade jag av ett ryck när min syster ringde mig runt nio-tiden i morse. Jag kastade mig upp ur sängen då jag förstod att jag bara hade två timmar på mig att tillaga brunch för mamma, syster och systers äldsta dotter. De skulle nämligen komma hem till mig lite innan elva för tjejbrunch. Mys!

Under dessa två timmar hann jag städa, duscha, laga pannkakor, kesobröd och chiapudding. Snabb och effektiv måste vara mitt andra namn för det gick undan imorse, kan jag lova.

Bra start på söndagen. Ingrid tyckte att mina pannkakor inte direkt var pannkakor då de var så små. Hon har faktiskt rätt, det var mer plättar än pannkakor. Som tur var gjorde det inget då hon fick ha glass på sina pannkaksplättar och då är ju allt gott, inte sant?Pannkaksplättar och kesobröd. Hur gott som helst!

Supermysig söndagsbrunch, men inser att jag MÅSTE köpa nytt matbord. Jag får inte plats med allt på bordet och kan inte ha fler än fyra personer hos mig då det inte finns mer sittplatser och att det blir för trångt vid bordet. SEGT! Är på jakt efter ett grått bord med svarta ben. Någon som vet var man kan hitta ett sådant bord?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer